Inloophuis

Centrum De IJssel, voor leven met en na kanker, in Capelle aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel.

Je kunt bij De IJssel terecht voor een kop koffie en een luisterend oor. Daarnaast bieden we activiteiten en informatiebijeenkomsten rondom een bepaald thema aan. Ook hebben we korte lijnen met diverse professionals in de formele- en de informele zorg en kunnen we de verbinding maken, mocht dat gewenst zijn. 

Met onze psychosociale ondersteuning hopen we een rustpunt voor je te zijn zodat jij de regie over je leven stap voor stap kunt hervinden. Samen, voor kwaliteit van leven.

Het team van centrum De IJssel bestaat uit mensen die zelf geraakt zijn (geweest) door kanker en mensen die dat niet zijn. Allen zijn intrinsiek gemotiveerd er te zijn voor de gasten. We zijn er voor jong en oud. Voor mensen die zelf geraakt zijn (geweest) door kanker, voor mantelzorgers, naasten, kinderen en nabestaanden.

We zijn gevestigd aan De Linie 1E in Capelle. Naast de gezellige huiskamer hebben we een massageruimte en een multifunctionele ruimte waar bijvoorbeeld de laagdrempelige ontmoetingen van Look Good Feel Better georganiseerd worden.
In Krimpen aan den IJssel zijn we op de woensdagochtenden te vinden in het Streekmuseum Krimpenerwaard.

Voel je welkom, zonder verwijsbrief en onvoorwaardelijk.